Hugyecz Zoltán Blogja

Öntsünk tiszta vizet a pohárba a közéletben is!

Nem az hoz szégyent a városra, aki a bűnt leleplezi, hanem aki elköveti

2017. június 26. 14:39 - Hugyecz Zoltán

A mai napon az alábbi levelet küldtem Szemereyné Pataki Klaudia polgármesternek:

Tisztelt Polgármester Asszony!

Kérésének megfelelően legutóbbi blogbejegyzésemből eltávolítottam azt a fotót, melyen egy gyermekkel közösen szerepelt. Bár közléskor a gyermek arcát kitakartuk, így minden jogi és etikai követelményt teljesítettünk, kérését mégis tiszteletben tartottuk, mivel mi is úgy gondoljuk, hogy nem szabad egyetlen gyermeket sem bevonni a politikába, érintetté tenni a politikai küzdelmekben és biodíszletnek használni Őket.

kecskemet_gyerekek.png

Éppen ezért engedje meg, hogy felhívjam figyelmét, polgármesterként éppen Ön jelent meg számtalan alkalommal gyerekekkel nyilvános eseményen, s ezeket a képeket éppen Ön tette közzé közösségi oldalán és más felületeken a gyerekek arcának kitakarása nélkül. Nem vette, nem veszi figyelembe azoknak a gyermekeknek a személyiségi jogait sem, akikkel együtt mutatkozik, mutatkozott különböző kampány-, politikai, illetve egyéb  rendezvényeken.

Ezekből kifolyólag engedje meg, hogy felhívjam a figyelmét arra, hogy polgármesterként az Ön és stábja felelőssége is nagyobb körültekintéssel, megfontoltabban eljárni a gyermekek szerepeltetésénél, a gyermekekkel való közös megjelenésekkor. 

Mindezek mellett engedje meg, hogy reagáljak arra az Ön által ismételten felhozott vádra, miszerint magam mocskolódnék a várost és az Önt érintő ügyekben!

Magam kötelességemnek érzem, hogy feltárjam azokat a Kecskemétet érintő ügyeket, amelyek Ön és hivatala által szándékosan vagy szándékolatlanul rejtve maradnak az itt élő polgárok elől. Éppen ezért feltárom és kimondom az igazságot, szükség esetén pedig kritikát fogalmazok meg, ami természetes. 

Nem az hoz szégyent a városra, aki a bűnt leleplezi, hanem aki elköveti. Nem az a mocskolódás, ha kimondjuk az igazságot, hanem az, ha hazugságokkal, titkolózásokkal leplezzük valóságot.

Éppen ezért a jövőben is ki fogom deríteni és ki is fogom mondani az igazságot, mert a város érdeke, a kecskeméti polgárok közös ügyei ezt kívánják meg.

 

Üdvözlettel,

Hugyecz Zoltán

 

Szólj hozzá!
Címkék: Kecskemét

A bejegyzés trackback címe:

https://hugyeczzoltanblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr2512621511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása