Hugyecz Zoltán Blogja

Öntsünk tiszta vizet a pohárba a közéletben is!

Nem találtuk meg Kecskemét címerét a vizes vb támogatói között

2017. július 11. 09:43 - Hugyecz Zoltán

Gyorsan válaszolt Szemereyné Pataki Klaudia nyílt levelemre, melyben arra a kérdésre vártam volna választ, pontosan mit kapott Kecskemét azért az 55 millió forintjáért, amivel a város támogatta a vizes vb reklámfilmjének elkészítését.

Mondanom sem kell, hiába tettem fel viszonylag egyértelmű kérdéseket a polgármesternek, válaszlevelében - melyet most változtatás nélkül közlök - egyetlen konkrétumot sem említ Szemereyné Pataki Klaudia

Tisztelt Hugyecz Zoltán Úr!

Köszönettel vettem érdeklődését, hiszen ezekben a napokban engem is rendkívüli módon foglalkoztat, hogy a Magyar Úszó Szövetséggel való együttműködésünk hogyan valósul meg.

Már az elmúlt egy évben is, az utóbbi napokban pedig hangsúlyozottan látható, olvasható a hírekben, hogy a Vizes VB központi helyszínei mellett Kecskemétnek kiemelt szerep jut. Bizonyára Ön is örömmel olvassa, hogy a Kecskeméti Fürdőben egymást érik a kiemelkedő vizes sportesemények, és elmondhatjuk magunkról, hogy nálunk edzenek a világ legjobbjai: az orosz vízilabda válogatott, az olimpiai győztes szerbek és nem utolsósorban legnagyobb büszkeségünk, a magyar vízilabda válogatott.

A Magyar Úszó Szövetség az elmúlt egy évben az összes általa szervezett sporteseményen levetítette a reklámfilmet, Kecskemét címere megjelent a különböző felületeken, ezen túlmenően Kecskemét városát a szövetség főtámogatóként tűntette fel az eseményeken. 

Örömmel válaszolhatom tehát Önnek, hogy az együttműködési megállapodásunk valóban kölcsönösségen alapult: adtunk egy reklámfilmet, és cserébe városunk óriási reklámot kap immár egy éve folyamatosan, és a szerződésnek megfelelően ez most a vébén csúcsosodik ki.

Amennyiben gondolja, a jövőben szívesen továbbítom Önnek a Kecskeméti Fürdőben megrendezendő kiemelkedő sportesemények meghívóit, programjait és köszönettel veszem, ha ezeket az eseményeket Ön is megosztja az érdeklődőkkel a saját blogján. 

Ha bármilyen kérdése van még a témával kapcsolatosan, kérem keressen bizalommal.

Üdvözlettel: 

Szemereyné Pataki Klaudia

polgármester

 

Nos, Szemereyné Pataki Klaudia levelét bárki értékelhetné akár mellébeszélésként, akár vallomásként. Mellébeszélés, mert egyetlen konkrétumot sem tartalmaz sem a film vetítésszámát, sem a város  címerének megjelenésszámát illetően. De vallomás a tekintetben, hogy a polgármester által említett megjelenéseknek valójában nyoma sincs sehol a világon, s ha csak ennyit kaptunk 55 millió forintért, akkor ez majdhogynem semmi.

Merthogy szerintem a kecskemétiek ennyi pénzért megérdemelnék, hogy a polgármesterünk elmondja, pontosan milyen "kiemelkedő vizes sportesemények érik egymást a városban". Mert mi ezekről nem hallottunk. Az ugyanis nem sportesemény, hogy ott edz a szerb vízilabda válogatott. 

Ennyi pénzért a kecskemétiek azt is megérdemelnék, hogy részletesen beszámol a polgármester arról, hogy pontosan hol, mikor vetítették le a filmet, hol, mikor, hány alkalommal tüntették fel a város címerét.

Meglepő, hogy a polgármester azt mondja, a város címere megjelenik a különböző felületeken. A verseny hivatalos oldalán ugyanis sem a partnerek, sem a támogatók között nem jelenik meg a város címere:

tamogatok1.png

tamogatok2.png 

Így hát továbbra is áll a kérdés: Mit kaptak a kecskemétiek a vizes vb reklámfilmjére költött 55 millió forintjukért? S mindezt újra megkérdezem a polgármester asszonytól.

Tisztelt Polgármester Asszony! 

Köszönöm gyors válaszát legutóbbi kérdésemre, miszerint mit kaptak a kecskemétiek a vizes vb reklámfilmjének elkészítésére fordított 55 millió forintjukért. Néhány kérdés azonban továbbra is tisztázatlan maradt. Véleményem szerint ugyanis a kecskemétiek megérdemelnék, hogy részletesen, a források és konkrétumok megemlítésével válaszol a kérdésekre. Nevezetesen: 

Ön azt írja, városunkban egymást érik a kiemelkedő vizes sportesemények? Pontosan milyen sporteseményekre gondol Ön? Mert abban bizonyára Ön is egyetért, hogy a szerb vízilabda válogatott edzése nem számít sporteseménynek.

Kérem, tájékoztassa a kecskemétieket részletesen is arról, hogy számszerűen pontosan hol, mikor, hány alkalommal vetítették le a filmet, pontosan hol, mikor, hány alkalommal tüntették fel a város címerét. 

Ön azt írja, "Kecskemét címere megjelent a különböző felületeken, ezen túlmenően Kecskemét városát a szövetség főtámogatóként tűntette fel az eseményeken". Kérem, a forrás megjelölésével tájékoztasson arról, hogy hol jelent meg a város címere, mert a világbajnokság hivatalos oldalán sehol sem találtam sem a támogatók, sem a partnerek között Kecskemét címerét.

Válaszát előre is köszönöm!

Kecskemét, 2017. július 11.

Üdvözlettel,

Hugyecz Zoltán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hugyeczzoltanblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr8612656365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása